Annons
Annons

bus och peeling!


 

Karin Larsson 

kakan, jag ska börja med paulas choice 2% bha. min fråga är (obs jättenewbie på det här med hudvård) hur jag gör med bus då? jag använder nämligen bus i fejan varannan kväll när jag ska sova för att inte se död ut.

Annons

hur får man in bus:en i en hudvårdsrutin? tänker att bha 2% bara peelar bort det?

tack för bra blogg! /kakan

Kära namne!

Alltså, det är jättebra att exfoliera när du busar på. Bus= brun utan sol för de icke frälsta. Exfoliering är ju a och o när det kommer till att fake tanna sig själv. En variant hade ju kunnat vara att du kör bus de kvällarna du inte tar bha, och sen kör du bha på morgonen också för det går alldeles utmärkt. Tycker du att det funkar kör på, annars kanske du kan sluta med bha på morgonen efter bus och bara köra varannan kväll bha och varannan bus. Kan funka! testa!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar