Skinkmackepremiär

  • AvÅsa Pavuls
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Krögaren Johan Jurekog från den kötttinriktade restaurangen AG i Stockholm har tillsammans med Scan skapat en skinkmacka gjord på svensk rapsgris. Till det serverades ölstuvad grönkål, konjakssenap och en specialtillverkad ljus lager som Södra Matfabriken tagit fram i samarbete med Johan på AG och som passade perfekt till skinkan. Vill du också prova? Från och med idag fram till den 21/12 kan du komma i rätt julstämning och avnjuta denna skinkmacka och ett glas skinköl på AG. Missa inte!

bild[6]
bild[3]

Johan Jureskog berättar att det var kärleken till julskinkan som låg till grund för samarbetet med Scan.

bild[4]

Skinkölen är en ljus lager med lätt maltig kropp och aromatisk humlebeska som lyfter fram sältan i skinkan.

bild[7]