Annons
Annons

Bha, solen och känslighet


 

fullsizerender-2

Kära Petra. Kul att kunna inspirera till nya tag!

Alltså bha-syran jobbar succesivt och tränger ner i porerna, exfolierar och gör huden extra solkänslig. Men den gör också det tacksamma att jobba på förändringar i huden som du får av solen, tex pigmentsförändringar. BHA är helt enkelt en guldgruva. Eftersom syran exfolierar ska du alltid avsluta din dagliga morgonrutin med hög spf, 30 eller 50, och ju närmare du kommer sommaren och solen skiner, är det inte dumt med 50 helt enkelt. Tänk såhär; är det så fel med spf 50? Nej.

Annons

Jag har tidigare inte kört med bha 2% liquid under de soligaste sommardagarna, jag var tex i Italien och Albanien i somras och var så ofantligt mycket i solen och då hoppas jag gärna över det. Dels för att jag är rädd att skada min hy och vill kunna slappna av de få soltimmarna jag får om året, men också för att jag inte dör utan bha’n under två veckor. Samma med andra peelingar, jag skulle aldrig kötta på med det tuffaste under sommaren, det är hösten och vintern till för.

Däremot kan du använda bha-syra året runt, men jag skulle rekommendera att endast köra på kvällen. Det överlever du.

Puss och kram från Dr Cakeman plus alla älskling 2% bha liquid <2

ihwx.1f14f86d-ae4e-46b5-b476-f5f9f2236db9.1200.800

 

 

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar