Kakan Hermansson
Kakan Hermansson är feminist, konstnär, programledare, dj, skribent och snart författare. Dessutom hudvårdsnörd och beautybloggare. Intresserad av stil, tex hur juicy kvinnor ska få plats i mode, Västsaharas frigörelse och samlar på lesbiskt porslin. Allt detta går att sammanfatta i en blogg som är exakt här och nu!
Annons

Beaute pacifique just nu

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Mina skincare lovers. Såg att det var 20% rabatt på Beaute Pacifique och eftersom det är bland mina topp tre märken kommer en guide, passa på inför den vidrigt kalla hösten och vintern. BP gör aktiva och vissa ganska feta produkter, riktar in sig på en långvarig och hållbar hudvård. Har du akne är detta ett märke att spana in men för en torris som jag med solskador är det också handen i handsken.

Först och främst. OM du är ute efter ett fett och näringsrikt oljeserum för hösten och vinern, då är Submersive Serum Paradoxe (reklamlänk via Apprl) perfektion. Jag har tom memorerat ingredienserna i min hjärna;  Resveratrol och Procyanidin. Dom två ingredienserna kommer liksom från vindruvskärneextrakt. Förutom att det känns otroligt på huden, passar året om släcker all törst,  reducerar det synligheten av mindre ålderstecken och reducerar rodnad. Dessutom är den fin som bas under makeup. Min favoritolja som tyvärr är lite pricey men bättre nu då!

 

Beaute Pacifiques fuktmask (reklamlänk via Apprl) är by far den mest rekommenderade fuktmasken under mitt beautyliv. Har bara träffat två som inte gillar den. Det är anmärkningsvärt att det bara är två, för att förutom allt jag själv testar och läser om, är ERA samlade recensioner det jag mest lyssnar på. Och den har fint betyg. Den är så dryg (vilket resutlterar till att de första gånger du använder den kommer du stå med ett tjockt lager i ansiktet för att sedan förstå att du inte alls behövde så mkt). Du behöver en fyllig ärta. Den innehåller a-vitamin, men den sorten du kan ha när du är gravid och ammar. Den är liksom inte så komplicerad, den fyller på hudens fuktdepåer med råge och det innebär ju att dina torrhetslinjer försvinner, och du får nytt liv i huden. Den håller ju ett hundra år dessutom.

Annons

OM du har känslig hy eller hatar aktiv hudvård kan du sluta läsa nu.  ni andra; hej, Clinical Super 3 Exfoliator (reklamlänk via Apprl) är inget för den med reaktiv hud, men för oss andra är den otrolig. En peeling med både korn och syra. Oftast lämnar jag den bara på, men ibland kan jag gnussa in om det verkligen känns som allt ska av. Asså exakt alla döda hudceller nånsin. Samtidigt känns det som att den återfuktar på djupet och jobbar antibakteriellt. Den lägger jag efter rengöring på kvällen. 20 minuter rekommenderas men tror aldrig jag har den mer än fem. Efter en sån mask slänger jag på en sheetmask som legat i kylen och efter den en fuktmask.

 

Clinical Super 3 Booster (reklamlänk via Apprl) är ingen quick fix, det är ju sällan det med a-vitamin utan en resa med tålamodshatten på. Det här är en behandlande nattkräm som ska ge en jämnare och yngre hy. Stäm mig om jag vill ha det! Krämen är anpassad för en normal till fet hy, gärna med akne, ärr och pigmenteringar. Den går liksom på hårt. Men även jag med torr hy älskar den. Jag får inga reaktioner alls men det är inte dumt att vänja in huden. Det här är liksom en bomb, fast en mild bomb.

Annons
Annons

 

4 kommentarer till “Beaute pacifique just nu”

 1. Sofie skriver: 18 oktober 2020 kl 11:06

  Whaaaat vilken retinol kan man ha när man är gravid?! Är du helt säker på att man kan ha fuktmasken? Har liksom rensat ut den pga försöker bli gravid, skulle va underbart om den gick att fortsätta med!! <333


 2. Kakan skriver: 18 oktober 2020 kl 16:07

  Såhär skriver Beaute Pacifique själva; amgående ämnet
  Kan man använda Beauté Pacifiques hudvårdsprodukter under graviditet? JA! Man kan använda all vår hudvård både före, under och efter sin graviditet. Produkterna är säkerhetsgodkända och följer EU:s bestämmelser för kosmetika som reglerar tillåtna ingredienser och mängden av dem. Detta garantera tryggheten för alla användare, liksom gravida kvinnor🤰


  1. Sofie skriver: 18 oktober 2020 kl 19:03

   Tack för svar och en grym blogg som alltid!! <3


 3. Maria skriver: 19 oktober 2020 kl 04:57

  Hej Kakan!
  Har ganska precis hittat till din blogg och jag har en fråga, för du verkar smart. HEHE. Frågan lyder: jag har alltid finnar, känns det som. Inte mycket, men liksom litegrann hela tiden. Inget verkar fungera för mig och jag blir aldrig av med dem. Jag har extremt känslig hud som lätt blir torr. Dessutom har jag acneärr på mina kinder som är lite inåtgående som aldrig verkar försvinna. Jag bor i Australien och därav är jag rädd att gå ut i solen för det känns som att mina ärr blir värre. Vad ska jag göra! HJÄLP!
  Maria


Dela på:
Laddar