Annons
Annons

Ashley Graham för Swimsuits for All! Omröstning; vilken baddräkt ska jag ha??


 

Ashley Graham, vår tids eller iaf 2016 års hetaste plus size modell lanseras några fantastiska swimsuits för sommaren på swimsiutsforall! Hon är så vacker och het att det nog inte är några problem med att sälja in dom här skönheterna. Jag känner själv att jag MÅSTE vandra runt i en av dessa i sommar, men vilken har jag ingen aning om. Ni måste hjälpa mig!!!

Annons

Första dräkten ut är STAKEOUT SWIMSUIT som absolut har nåt speciellt där vid brösten. Se hur dragkejdan förvandlar behagen till både en privatsak eller varför inte en allmän fest? Ser ni dom där dragkedjorna vid midjan, dom går att öppna för att bjuda in sol och vatten närmare huden.

Kostar goda 138 dollar.

z_132610 stakeout

Denna raringen var den första baddräkten jag först lade ögonen på när Ashley berättade att hon skulle släpppa sin kollektion. Perfekt tänker jag, denna tar jag! 208 dollar kostar den, hur kan jag köpa den då? VI får se. Lite orolig för vad den gör med brösten, och om dom där silverplupparna blir för varma i solen. Men FAN va snygg HEIST SWIMSUIT är!!!

z_132609  Ashley-Graham-SwimsuitsforAll-Collaboration-2016-07

SECRET AGENT BLACK SWIMSUIT & SECRET AGENT SIREN SWIMSUIT har nåt. 76 dollar lätt generöst tyg. Om Stakeout Swimsuit är en bondbrud, är dessa the slutty littlesister. Har inget emot henne. Kolla dessutom baken! Längtar efter sommaren så jag får visa upp min kropp, men vilken ska jag köpa?? Lämna tips i kommentarer, behöver vägledning! PUSS

Ashley-Graham-SwimsuitsforAll-Collaboration-2016-10

z_132729

Skärmavbild 2016-05-25 kl. 13.15.05

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar