Annons
Annons

Artilleriet + Kakan Hermansson = sant


 

I sin andra upplaga av Artilleriet Art Collaboration bjöd Sveriges bästa inredningsbutik in mig för ett samarbete. Detta resulterade i 10 FAUX MARBLE POTS ~ LIMITED EDITION!

artillerietkakan-pressbild-instagram

 

Såhär skriver Artilleriet:

Vi är oerhört stolta över att presentera vårt senaste Artilleriet Art Collaboration som är tillsammans med konstnären Karin ”Kakan” Hermansson.

”Keramik kan vara ett väldigt bra språk att prata med. Många har inställningen att konst ska vara så svårtillgängligt som möjligt. Men när du kommer till konsthantverk är det en referens som alla har, oavsett klass, kön, ålder, eller geografisk härkomst. Alla har en kopp hemma eller ett fat. Det är ganska avdramatiserande, keramik, det är inte så jävla speciellt. Och när man har avväpnat den relationen så kan man ju prata om ämnen som är lite jobbiga, som jag ofta gör”.

Artilleriet säljer ett limiterat antal krukor som alla är unika i sitt utförande. 500 kronor per kruka doneras till Rosenlundstödet, en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som stöttar gatutrafikerade kvinnor i Göteborg.

artillerietkakan-pressbild3

Klicka dig vidare till krukorna här:

ska%cc%88rmavbild-2017-01-19-kl-09-31-49

Annons
(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar