Annons
Annons

Ansiktsbehandling, är som ny!


 

Här ligger jag och gnyr. Ellegalan närmar sig med hetsiga stormsteg och är det så fel att vilja ha en sammetslen hy på scen? Nä! Hann somna flera gånger och vaknade av mina egna snarkningar. I eftermiddags gjorde jag en riktig genomkörare i mitt ansikte hos Anna Ståler på Serenity, på Riddargatan 10. Hon började med en go rengöring, för att sedan gå vidare med en ganska seriös peeling som skulle förbereda mig för vad som skulle komma, nämligen en 30% glycolic acid som penslades på och fick pyra nån minut. Det kändes, men jag fick inte tårar i ögonen som vissa andra behandlingar jag gjort.

Annons

Efter syran fick jag ligga i sprutande ånga i 10 minuter för att öppna upp litt lilla ansikte, jag hade gett order om en total portömning! Avskyr att komma ut från en ansiktsbehandling och inte blivit tillräckligt tömd. Ew sorry för nasty uttryck men sant. 

Tömd och go fick jag sen ligga med en rik fuktmask, som ni ser på bilden. Den sträckte sig ända ner på halsen god bless! Gick ut från Anna med en stycke guldmask som jag ska ha över natten. Det syns tyvärr inte att det är guld, men känner mig helad!

Im ni vill gå till Anna för en go Excuviancebehandling, uppge Kakan så får du 15% rabatt. Hon kan sätta ihop en behandling som passar dig perfekt!

 
Nu ska jag laga blomkål. ❤️

(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar