Annons
Annons

Acid queen goes bananas!


 

Oh, ni anar ICKE hur nöjd jag är med denna rubrik. Måste gosa in mig i den ett tag.

Så. Jag testar ju riktigt många produkter. I höstas blev jag inspirerad av Annahita som sa att hon inte köper beautyprodukter längre, att hon via sin blogg får så många pressprov och inte hinner med att använda upp saker, plus att det är så sjukt dyrt. Triggervarning att det är extremt störigt att läsa, när allt en vill ha är hudvård för flera miljarder.
Jag jobbar med detta och tycker det är viktigt att vara tydlig att det (göttiga) överflödet jag lever i inte är något jag uppmuntrar i form av konsumtion. Jag vill inte att ni ska köpa 300 serum och nattmasker, jag vill hjälpa er hitta det perfekta serumet för dig, en go nattmask och ja, iof hur många snygga läppstift ni nånsin har råd med. Där kommer jag aldrig tvinga er att hålla tillbaka.

Annons

Annahita fick mig iaf att tänka, det stämmer ju, jag kanske borde chilla lite med min konsumtion och verkligen köra på det jag har, bara. Sagt och gjort, jag byggde om mitt badrum och styrde upp förvaringen i olika sektioner, bas, ögon, läppar, kropp, mask mm. Den är överbelamrad och det enda jag köpt är egentligen nåra läppstift och eyeliners, som jag liksom inte blir trött på. Men så kom dagen så denna rackaren dök upp, och jag inte kunde låta bli:

ss04019800-(2)

Tony Moly Banan Sleeping Pack är precis som det låter, en nattmask babanastyle. Den luktar extremt mycket banan och är en lätt gul kräm som kommer i denna vackra form. Har du trauma från tandläkaren som barn, ni vet när hen liksom stoppade in det där hårda kladdet i munnen som smakade banan, då är nog detta inget för dig. Men för oss andra, nattpacka på. Den är återfuktande och jag älskar doften!

Det är ju ingen hemlighet att denna förpackning lockar en till köp, den e go att titta på och krämen lätt att klämma ut. Jag som har en torr hud upplever produkten som ok, inget mirakel men funkar för mig nu när det inte är så kallt längre. Kostar typ 9 dollar på Amazon.

CZ-4155

Acid queen rev fram ett gäng syraindränkta pads i en av skattkistorna i badrummet, som jag liksom nästan hade glömt. I 14 separata miljöbovande förpackningar kommer dessa pads från Comfort Zone, indränkta i bl a glykolsyra (2,5%) och c-vitamin, och påstås vara både mekaniska och kemiskt peelande. Hur dom är mekaniska förstår jag inte, padsen är liksom ganska lena och väldigt tunna. Kemin känns däremot, jag välkomnar det här lilla labbet i ansiktet som genast reagerar och svider lite och jag känner mig extremt ren (hatar ej den känslan). Padsen ska återfukta och förnya huden, och c-vitaminet verkar antioxidant. Inga siliconer, ingen alkohol och 90% naturliga ingredienser. Padsen passar mig, den är till för tjock hud, tålig och mogen, okej mogen är jag ju inte men inte heller helt omogen. Jag gillar dom, men tycker den där singelförpackningen känns så omodern, kan dom inte läggas på hög som tex Excuviance gör?
Pris ca 395 kr/14 st = ca 28 kr per pad.

Comfort_Zone_Sublime_Skin_Cream_60ml_1_1448457160_main

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar