Annons
Annons

AKNE!! HJÄLP!


 

Klara 

Hej Kakan, ligger hemma under täcket, har gett upp. Min akne gör att jag känner att mitt liv inte är värt att leva och jag kan inte ta mig utanför dörren. Har varit hos flera olika hudläkare men inte fått hjälp.

Annons

För ett tag sedan gjorde du ett inlägg med bra pluz size-konton att följa, har du tips på några snygga personer med akne som man kan följa? Har letat överallt, men de enda träffarna jag får är personer som blivit av med sin akne. Det är inte upplyftande för mig som inte blir det, tvärtom. Skulle vilja se NÅGON som lever med sin akne och rockar den? NÅGON måste det väl finnas? Vill få NÅGOT slags hopp om att det går att leva med akne, eller gör det inte det? Jag känner i alla fall att för mig är det inte möjligt. Att leva med akne alltså.

Minns en bild Arvida Byström la upp på sin instagram för ett bra tag sedan där en liten finne syntes och var i fokus för bilden, och syftet med bilden var att vara vacker/snygg/konst. Började gråta helt hysteriskt, för älskade verkligen den bilden och tyckte att den var så himla fin, just pga den där finnen. Samtidigt som jag satt där och kände att ingen kan någonsin titta på mig med något annat än avsky och äckel pga just finnarna. Kanske om jag får se mer sådana bilder där aknen normaliseras och görs vacker, kan jag våga leva?

Kära ÄLSKADE Klara.

Usch vad jag lider med dig. Anledningen till varför jag ens började intressera mig för hudvård är att jag själv led så förbannat av min dåliga hy, eller det var så jag kallade den iaf. Jag hade så mkt finnar och kvisslor i ansiktet och ryggen och bröstkorgen fyllda av sår och bölder. I FEEL YOU! Det är mkt därför jag bloggar om detta idag, för jag vill att folk ska få hjälp.

Jag kan inte ta ansvar för att du ska våga leva, genom att visa bilder på människor med dålig hy, det är ett ansvar jag inte kan ta. Däremot kan jag peppa dig och be dig gå till en hudspecialist ännu en gång om du orkar och be om ordentlig hjälp. Det finns hjälp att få, du kan få en kur med Roaccutan och andra läkemedel som verkligen hjälper. Det gjorde det för mig för 20 år sedan och det kan du med få njuta av. Du ska inte behöva leva med akne, det är ett fysisk problem som massa andra grejer en kan söka hjälp för, för att inte tala om psykiskt problem. Många tänker inte på det, men det gör verkligen jag och många andra med mig som lidit av detta! Ge inte upp, det finns hjälp att få. OM du kan, ta med någon på nästa läkarbesök som kan peppa dig!

KRAM KAKAN <3

(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar